Blog

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination, a new normal that has evolved from generation.
lol.jpg

25 november 2019

Het bestuur is heel blij met alle mensen die een steentje bij willen dragen aan het beheer van ons mooie zwembad. Mensen komen en gaan als bestuurslid, daar is niets mis mee. Dit betekent wel dat wij continu ervoor moeten zorgen dat de continuïteit van het bestuur niet onder druk komt te staan.

Op zoek naar nieuwe bestuursleden

Door het vertrek van een aantal sleutelfiguren binnen ons bestuur, zijn we voor komend seizoen op zoek naar een penningmeester, een coördinator van de technische commissie en leden voor de technische commissie. Dit zijn cruciale functies die binnen het bestuur van het zwembad niet kunnen ontbreken.

Op zoek naar nieuwe commissieleden

Daarnaast zoeken we nog steeds uitbreiding voor onze sponsorcommissie, onze groencommissie, onze commissie klusdagen en een vormgever die kan ondersteunen bij het maken van de grafische uitingen van het zwembad.

Ken jij iemand of zelf interesse in een van deze functies? 

Neem dan zeker even contact op met Klaas-Jakob Bakker (06 47 19 28 05) of Mark Schreurs (06 46 35 67 66) voor een nadere kennismaking. Of mail naar info@zwembadgeulle.nl.

Steentje-bijdragen.png

25 november 2019

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen worden momenteel twee baden gerenoveerd. De renovatie van deze twee baden kunnen we als vereniging zelf betalen. Voor het diepe bad is nog heel veel geld nodig. We proberen subsidie te krijgen, we zijn bezig met sponsoring en we denken na over een crowdfundingsactie.

Activiteiten organiseren

Voor deze crowdfunding willen we komend seizoen losse activiteiten gaan organiseren om geld op te halen. Denk aan: lootjes verkopen, de clubactie bij Albert Heijn Dijkstra in Bunde, het organiseren van een evenement, zoals een wandeltocht, een kerstmarkt of iets huis aan huis verkopen.

Meehelpen of een idee voor een actie?

Heb jij ervaring met het op touw zetten van een actie voor het inzamelen van geld? Of heb je een goed idee dat je wil uitwerken om geld bij elkaar te krijgen voor de renovatie van het diepe bad? Alleen of samen met een groepje leden? We horen het heel graag van je! Neem contact op met Mark Schreurs via mail sponsoring@zwembadgeulle.nl of 06 46 35 67 66. Echt alle ideeën zijn van harte welkom!

Winactie-sponsorkliks.png

11 november 2019

Online bestellen doen we allemaal wel eens. Zeker met de feestdagen in zicht. Als je jouw online inkopen via SponsorKliks doet, doneert SponsorKliks een percentage van het aankoopbedrag aan Zwembad Geulle. Helemaal voor niks en dus gratis. In november en december wordt bestellen via SponsorKliks nog leuker. Je maakt kans om je aankoopbedrag (tot 250 euro) terug te winnen!

Je maakt vier keer  kans om je aankoopbedrag via SponsorKliks terug te winnen. Hoe meer bestellingen je instuurt, des te meer kans je maakt om je aankoopbedrag (of zelfs aankoopbedragen) terug te krijgen.

1000 euro voor Zwembad Geulle te winnen

Daarnaast maakt Zwembad Geulle ook nog eens kans op een sponsorbedrag van maar liefst 1000 euro! Hoe meer mensen er meedoen, hoe groter de kans voor Zwembad Geulle wordt om dit mooie bedrag te winnen.

Meer over de winactie

Meer over de winactie en de voorwaarden vind je op de website van SponsorKliks. De actie loopt van 1 november tot en met 31 december 2019. SponsorKlik jij met ons mee?

Hoe werkt het?

 • Ga naar www.sponsorkliks.com en klik op het logo van Sponsorkliks rechtsboven in je scherm.
 • Er verschijnt een zoekbalk. Type hier Vereniging Zwembad Geulle en selecteer onze vereniging.
 • Nu kun je via SponsorKliks naar alle aangesloten online winkels en shoppen tot je erbij neer valt!
 • Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen tijdens het online shoppen?
 • Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze mooie zwembad een warm hart toedragen.

IMG_2202-e1572815256858-1280x1380.jpg

3 november 2019

Wij doen ook mee met de grote clubactie bij Albert Heijn Dijkstra in Bunde! Geef Zwembad Geulle een zetje en doneer je muntje aan ons zwembad! Het opgehaalde geld kunnen we goed gebruiken voor de renovatie van het  diepe zwembad. Er is maar liefst € 10.000 euro te verdelen over 15 verenigingen!

Hoe werkt het?

Vanaf maandag 4 november tot en met zondag 15 december ontvang je bij elke 10 euro boodschappen een muntje. Je muntje kun je doneren aan 15 verenigingen, waaronder Zwembad Geulle.

👍🏻 Bedankt alvast voor jouw donatie!

Iedere steun is welkom!

Mail voor meer informatie over het leveren van elke andere donatie, sponsoring of andere vorm van steun naar info@zwembadgeulle.nl.


ZBG_0253-1280x853.jpg

10 oktober 2019

Deze week is een gespecialiseerd bedrijf van start gegaan met het zandstralen van het ondiepe bad en het peuterbad.

Renovatie zwembad geulle ondiepe bad

Wat gaat er gebeuren?

Na het zandstralen wordt de betonschade hersteld, worden nieuwe afdichtingsvoegen geplaatst en krijgen de baden een mooie nieuwe coating.

Ervaring

Het is een flinke klus, maar de mannen hebben duidelijk ervaring en weten wat ze moeten doen!

Foto’s: Ruud Vranken Fotografie

Interview met Meer Vandaag

Ook de regionale tv-zender Meer Vandaag uit Meerssen kwam polshoogte nemen van onze renovatie. Ze interviewden onze bestuursleden.


DEF-Zwembad-Geulle-bbq-5-LR-11-1280x853.jpg

20 september 2019

We kijken terug op een goed verlopen zwemseizoen. Onze leden maakten tijdens het zwemseizoen volop van de gelegenheid gebruik om tijdens warme zomerdagen verkoeling te zoeken in onze drie zwembaden en onder de hoge bomen op de ligweide.

Goed verlopen zwemseizoen

De poorten van Zwembad Geulle aan de Andreas Sauerlaan 29 in Geulle zijn vanaf  woensdag 4 september gesloten. Het bestuur kijkt terug op een goed verlopen zwemseizoen. Tijdens meerdere topdagen waren er maximaal 650 leden aanwezig. Ook toen buurzwembad Meerssen eind juli door onvoorziene omstandigheden gesloten was, openden we onze poorten voor de leden van Zwembad Meerssen.

Op volle toeren

Ondanks een koude meimaand, werden de zwemuren in juni, juli en augustus ruimschoots goed gemaakt. Elke dag waren er volop vrijwillige leden en betaalde toezichthouders aanwezig om ervoor te zorgen dat het de bezoekers aan niets ontbrak. Frituur Maria liep deze zomer op volle toeren. Maria en Roger van café het Trefpunt in Elsloo zijn sinds 2019 de nieuwe uitbaters van de kiosk in het zwembad. Ze kunnen terugkijken op een goed verlopen seizoen.

Extra activiteiten

Vooral ook de extra activiteiten zoals de jaarlijkse Poolparty met barbecue, de sportdag en de afsluitende loungeparty werden als waardevol ervaren door onze leden.  Als bestuur mochten we tijdens deze activiteiten rekenen op veel extra ondersteuning door Maria en Roger van de kiosk. Van gratis cocktails tot een goed verzorgde barbecue tegen een schappelijke prijs.

Stijgend aantal nieuwe leden

We mochten dit zwemseizoen weer heel wat nieuwe leden verwelkomen. De teller staat in september op 2051 leden. Aan een ledenstop wordt momenteel gedacht. Aanmelden als nieuw lid kan nu nog zonder op een wachtlijst geplaatst te worden. Het lidgeld gaat vanwege de aankomende restauratie van de baden in 2020 omhoog naar 30 euro per lid.

Opzeggen? Doe het voor 1 december!

Opzeggen als lid voor het volgende zwemseizoen kan door voor 1 december een mail te sturen naar ledenadministratie@zwembadgeulle.nl


DEF-Zwembad-Geulle-4-LR-12-1280x853.jpg

17 september 2019

Jij kunt Zwembad Geulle gratis sponsoren! Zwembad Geulle is lid van SponsorKliks. Hiermee kun je eenvoudig en snel ons zwembad sponsoren. Je kunt zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel via Bol.com, boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Zwembad Geulle ontvangt automatisch geld voor jouw aankoop. Een percentage van het aankoopbedrag gaat namelijk naar onze vereniging. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Hoe werkt het?

 • Ga naar www.sponsorkliks.com en klik op het logo van Sponsorkliks rechtsboven in je scherm.
 • Er verschijnt een zoekbalk. Type hier Vereniging Zwembad Geulle en selecteer onze vereniging.
 • Nu kun je via Sponsorkliks naar alle aangesloten online winkels en shoppen tot je erbij neer valt!
 • Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen tijdens het online shoppen?
 • Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze mooie zwembad een warm hart toedragen.

zwembad-geulle-3-starters-LR-1500-4-1280x853.jpg

27 augustus 2019

Het zomert nog even lekker door! Komende zaterdag sluiten we het seizoen samen gezellig af met een gezellige loungeparty. Volgende week blijven we nog een weekje open tot zondag 8 september. Kijk wel elke dag even op de website of we open zijn, want het kan zijn dat we onze openingstijden moeten aanpassen in verband met de inzetbaarheid van onze toezichthouders. Na zondag 8 september moeten de zwembaden klaargemaakt worden voor groot onderhoud dit najaar.

Wat gaan we doen?

We verwijderen de huidige verflaag van de bak, waarna er in verschillende fasen een nieuwe laag op wordt aangebracht door een gespecialiseerd bedrijf. We beginnen met het peuterbad en het ondiepe zwembad.

Crowdfundingsactie voor diepe zwembad

Het diepe bad willen we graag in het voorjaar aanpakken. Helaas hebben we daar niet voldoende financiële middelen voor. We zijn in gesprek met de Gemeente Meerssen voor een mogelijke subsidie, maar we hebben ook jullie steun nodig. Vandaar dat we binnenkort starten met een crowdfundingsactie om geld op te halen voor de renovatie van het diepe zwembad. We hopen dat we op jullie steun kunnen rekenen.


DEF-Zwembad-Geulle-4-LR-1280x853.jpg

22 juli 2019

Onze vereniging blijft maar groeien!

Wat een mooie, warme zomer hebben we al achter de rug! Ons zwembad is bij warm weer echt een heerlijk plekje om te vertoeven en daar komen steeds meer mensen achter. Ons ledenaantal blijft maar groeien! De teller staat momenteel op ruim 2200 leden! Een ledenstop zit er dan ook aan te komen.

Knus zwembad

Om de rust en de knusheid van ons zwembad te kunnen blijven garanderen, denken we als bestuur aan een ledenstop bij 2.250 leden. Tijdens warme dagen moet het geen mierenhoop gaan worden in het zwembad en op de ligweide.

Wordt nu nog lid of lid voor 2020!

Ken je mensen die misschien nog lid willen worden of wil je zelf nog lid worden van Zwembad Geulle? Schrijf je dan nu in als lid, voordat er een ledenstop komt en je op een wachtlijst geplaatst wordt. Nu alvast inschrijven voor het volgende zwemseizoen kan ook! Je voorkomt zo dat je op een wachtlijst komt. Let op: vanaf 2020 betaalt ieder lid 30 euro per jaar.

Wil je je afmelden als lid?

Doe dat dan vóór 1 december 2019. Na 1 december wordt je lidmaatschap namelijk automatisch verlengd! Stuur een mail naar ledenadministratie@zwembadgeulle.nl om je af te melden.

Ook met ledenstop zoeken we nog steeds extra handjes!

Meer leden betekent niet automatisch dat we voldoende leden hebben die meehelpen in commissies en het betekent ook niet dat we de verwachte grote kostenpost van een nieuwe zwembadlaag makkelijk kunnen betalen. Het tegendeel is helaas waar. Ook met een ledenstop zullen we om de te verwachte hoge kosten moeten doorberekenen in een hoger lidmaatschapsbedrag in 2020 van 30 euro per jaar.

>> Word nu lid!


DEF-Zwembad-Geulle-bbq-5-LR-3-1280x853.jpg

14 juni 2019

Als lid van Zwembad Geulle helpt binnen elk gezin een persoon minimaal drie uur mee in het zwembad. Voor het zwembad zorgen we immers samen. Er zijn veel manieren om aan deze zogenaamde ‘lidmaatschapsverplichting’ te voldoen. We zetten ze graag nog even voor je op een rijtje.

 • Je kunt jezelf inplannen voor individuele klusjes tijdens de openingstijden van het zwembad.
 • Je kunt jezelf inplannen voor de toegangscontrole bij de ingang van het zwembad.
 • Je kunt meehelpen tijdens een van de gezamenlijke klusdagen (een ochtend of een middag).
 • Je kunt meehelpen bij een van de activiteiten die georganiseerd worden door het zwembad (open dag, sportdag, barbecue).

Hoe werkt het inplannen?

Het inplannen om mee te werken gaat via het portal van onze website waar je kunt inloggen met het nummer op je zwembadpasje.

Lidmaatschapsverplichting afkopen

Je kunt er ook voor kiezen om niet mee te werken en je ‘lidmaatschapsverplichting’ af te kopen voor jullie gezin voor € 33 per jaar. Ook dat gaat via het portal van onze website.

Ook lid worden van Zwembad Geulle?

Schrijf je in via onze pagina Inschrijven.