Blog

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination, a new normal that has evolved from generation.
DEF-Zwembad-Geulle-bbq-5-LR-11-1280x853.jpg

29 juli 2021
Zwembad Geulle is vanaf zondag 25 juli weer open! We hebben groen licht van gemeente Meerssen om iedereen weer toe te laten op het terrein.
Wel vragen we jullie om via Oostbroek binnen te komen; zodat de bewoners van Westbroek verschoond blijven van onnodig verkeer en kijkers. De parkeerplaats van het zwembad is bereikbaar.
Inplannen voor toegangscontrole is dan nu ook weer super belangrijk! Heb je nog niet voldaan aan je meewerk verplichting, plan je dan nu in via de ledenportal.

Inspiration-4.jpg

23 juli 2021

Het zwembad ligt er prachtig bij en het weer is goed. Maar helaas kan het zwembad vanwege de nog geldende noodverordening in Brommelen en Westbroek nog niet open. Ook de ledenbarbecue hebben we uitgesteld naar een later tijdstip: zaterdag 28 augustus.

Barbecue uitgesteld

Kun je op zaterdag 28 augustus niet komen naar de barbecue en wel al betaald? Bel dan even met Maria via 06 51395537 en je krijgt het geld voor de barbecue teruggestort. Of wil je je nog aanmelden voor de barbecue? Dat kan ook door even te bellen met Maria of het bedrag over te maken naar rekeningnummer NL57 RABO 0340 8804 06 op naam van Maria’s Poolbar en onder vermelding van jullie gezinsnaam en het aantal kinderen en volwassenen.

Controle

Boa’s van de gemeente controleren in het gedeelte van Geulle waar de noodverordening geldt. We kunnen onze deuren dus nog niet openen. Zo gauw we open kunnen, laten we dat alle leden via deze nieuwsbrief, onze website en social media weten!


218836144_456060795798055_8901072843093008964_n.jpeg

19 juli 2021
Zwembad Geulle is nipt gespaard gebleven van grote wateroverlast! Onze technische dienst heeft alles weer aan het werk gekregen en schoongemaakt.

Zwembad gesloten

Voorlopig blijven we wel nog gesloten vanwege de nog geldende noodverordening én uiteraard uit respect voor de omwonenden waar het water nog in de huizen staat. Verkeersregelaars laten nog niemand toe in het getroffen gedeelte van Geulle. We kunnen onze deuren dus nog niet openen.
Veel sterkte allemaal!!

Foto-Collage-ZES-Startschot-2-1280x1024.jpg

16 juli 2021

Helaas ook wateroverlast bij Zwembad Geulle! Het water stijgt nog steeds. Nu alleen nog enkele natte velden. Het pompenhuis en de andere gebouwen zijn gelukkig nog droog gebleven. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en zijn nu zandzakken aan het leggen om erger te voorkomen.

Zwembad gesloten en barbecue uitgesteld

Vanwege de wateroverlast blijven we vandaag gesloten! Ook de ledenbarbecue voor komende zaterdag gaat niet door en wordt een week verzet naar zaterdag 24 juli. Alle leden krijgen hier via mail vandaag meer info over. De geplande spellenmiddag voor zondag 18 juli gaat ook niet door.

Wateroverlast 16 juli 2021


17-juli-2021-BBQ-1280x1810.jpg

9 juli 2021

Zaterdagavond 17 juli vanaf 18.00 uur maken we er een bijzondere avond van. De lampen blijven tot in de late uurtjes aan en een dj zorgt voor lekkere muziek. Maria’s Poolbar verzorgt voor alle leden + introducés een gezellige barbecue waar je tegen betaling aan kunt deelnemen.

Kosten barbecue

Volwassenen: € 10,-
Kinderen tot en met 8 jaar: € 5,-

Wil je mee barbecuen?

Meld je dan uiterlijk woensdag 14 juli aan en betaal cash bij Maria’s Poolbar of via rekeningnummer NL57 RABO 0340 8804 06 op naam van Maria’s Poolbar en onder vermelding van jullie gezinsnaam en het aantal kinderen en volwassenen. Let op: Alleen leden die vooraf aangemeld zijn en betaald hebben, kunnen mee barbecuen. Ook introducés van leden kunnen mee barbecuen en hebben vanaf 17.00 uur vrije toegang tot het zwembad.


IMG_6167-1280x960.jpg

23 juni 2021

Ook dit jaar kan er weer op vaste tijden baantjes gezwommen worden in het diepe bad. Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur kunnen 4 zwemmers en van 18.00 uur tot 19.00 uur kunnen 2 zwemmers tegelijk per half uur baantjes zwemmen. 

Aanmelden baantjeszwemmen

Aanmelden voor het baantjeszwemmen kan telefonisch via 06 – 46 56 84 54 of ter plekke bij de toezichthouders elke dag tot 14.00 uur. Tijdens het banenzwemmen is een deel van het zwembad ook geopend voor vrij zwemmen!

Kun je niet komen?

Vergeet je dan niet af te melden via bovenstaand nummer!

Slecht weer?

Kijk bij slecht weer op de website of we open zijn. De roze balk passen we dagelijks aan!


Marias-poolbar-geopend-1280x960.jpeg

21 juni 2021
Onze vrijwilligers in de commissies hebben voor de opening van het zwembad enorm veel werk verzet (chloorhok, onderhoud baden, daken), en ook heel hard gewerkt om onze horeca voorziening te verbeteren.

Bord boven frituur

Zaterdagavond 19 juni 2021 werd de horecavoorziening officieel geopend, met een hapje en een drankje voor alle vrijwilligers. Voor Maria was er een leuke verrassing! Een mooi bord met bijbehorende passende naam boven haar eigen frituur bij Zwembad Geulle!

Bruin-Vintage-Fotocollage-Facebook-Post-1280x1073.jpg

21 juni 2021
Jean van Gasteren uit Maastricht is met een donatie ‘vriend van Zwembad Geulle‘ geworden.  En dat deed hij niet zomaar: “Mijn eerste liefde leerde ik hier kennen.” 
“Mijn binding met het zwembad Geulle is al van ver terug. Mijn jeugd bracht ik door in het destijds forensendorp genoemde Bunde dat inmiddels tot de gemeente Meerssen behoort. Zwembad Geulle was destijds een geweldige oase voor rust en ontspanning. Mijn eerste liefde leerde ik hier kennen.”

Groot genoegen

“Sinds een jaar of tien ben ik weer in Limburg en woon in Maastricht. Regelmatig ben ik in mijn Fruit- en Natuurtuin in Geulle te vinden. Hier werd mijn aandacht getrokken door de Vriendenactie van Zwembad Geulle. Gelukkig blijken er organisaties zoals Vereniging Zwembad Geulle te zijn, die samen de schouders eronder blijven zetten. Ze vervullen een grote noodzakelijk sociale en maatschappelijke bijdrage. Hopelijk gunt u ook Vereniging Zwembad Geulle het voortbestaan en sluit u zich ook aan bij de Vriendenactie. Het is mij een groot genoegen u hierin te leren kennen.”

DRAAG JIJ ZWEMBAD GEULLE EEN WARM HART TOE?

Word dan voor € 50 per jaar vriend van Zwembad Geulle! Als dank voor jouw steun krijgt jouw naam een plekje op onze website. Want, echte vrienden ben je niet voor even. Echte vrienden ben je voor het leven! Bedankt vriend om jouw steentje bij te dragen aan het behoud van onze mooie zwemlocatie in Geulle. Voor onze kinderen en kleinkinderen!

Vriend van het zwembad worden?


Kopie-van-Kopie-van-Inspiration-1280x1073.jpg

11 juni 2021

Yes, we gaan eerder open dan gepland! Vanwege het aanhoudende warme weer heeft het water een heerlijke temperatuur van 20 graden! Ook zijn de coronamaatrdegelen versoepeld en mogen we weer recreatief zwemmen! We gaan open op zondag 13 juni! Vanaf zondag kun je elke dag komen zwemmen van 10.00 uur tot 19.00 uur. Het openingsfeestje op zaterdag 26 juni gaat gewoon door als een leuke extra activiteit voor de kinderen.

Veilig en verantwoord zwemmen

Ook tijdens de start van zwemseizoen 2021 moeten we ons nog aan enkele landelijke coronamaatregelen houden:

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar!
  • Bij de entree vragen we je te registreren.
  • Blijf thuis bij klachten en nies in je elleboog.

Maar gelukkig mag er nu ook weer meer. De kleedhokjes, douches en toiletten zijn open. Het winkeltje van Frituur Maria en het terras zijn open. Ook kun je als lid voor introducés weer online een kaart kopen voor een vaste prijs van € 7,50. We verkopen geen dagkaarten aan de deur! Alleen leden kunnen een kaartje voor een introducé online kopen via het ledenportal van de website.

Baantjeszwemmen

Ook dit jaar kan er weer op vaste tijden baantjes gezwommen worden in het diepe bad. Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur kunnen 4 zwemmers en van 18.00 uur tot 19.00 uur kunnen 2 zwemmers tegelijk per half uur baantjes zwemmen. Aanmelden voor het baantjeszwemmen kan telefonisch via 06 – 46 56 84 54 of ter plekke bij de toezichthouders elke dag tot 14.00 uur. Tijdens het banenzwemmen is een deel van het zwembad ook geopend voor vrij zwemmen!

Pasje kwijt of verloren?

Mail naar ledenadministratie@zwembadgeulle.nl om een nieuw pasje aan te vragen. Alleen leden met een zwempasje hebben toegang.

Plan jezelf nu in voor het entreetoezicht

We gaan weer open, dus dat betekent dat ook de entree weer bemand moet zijn. Ga naar het portal van onze website en plan je alvast in voor het entreetoezicht. Bedankt alvast!