Blog

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination, a new normal that has evolved from generation.
AH-en-JInke.jpg

7 maart 2024
Wij zijn bijzonder blij met de donatie van Albert Heijn Dijkstra uit Bunde
Met de muntjes actie stelde Albert Heijn Dijkstra uit Bunde maar liefst € 10.000,- ter beschikking voor de 30 deelnemende verenigingen uit de gemeente Meerssen.
.
De gunfactor voor ons was groot….. we zijn als 2e geëindigd! Hoewel het geen wedstrijd is (want ál die verenigingen kunnen de centjes goed gebruiken), zijn we dankbaar voor de grote hoeveelheid die door jullie gedoneerd is.
Onze secretaris Jinke van Beek (foto) mocht maar liefst met een trotse blik € 840,- in ontvangst nemen.
.
Een welkom bedrag voor al onze renovaties die momenteel plaatsvinden aan het bad en de vervanging van meet- en regelapparatuur. In mei willen we dat alles weer goed functioneert en het bad er weer schitterend bijligt voor onze leden.
.
Anke, Bas en medewerkers van Albert Heijn: namens alle onze leden hartelijk dank voor deze mooie bijdrage

ZG-werken-klusdag-1280x960.jpeg

29 februari 2024

De temperaturen worden al een beetje lente-achtig en daarmee ontwaakt ons klusteam gelukkig ook weer uit de ‘winterslaap’.

Op zaterdag 24 februari en zaterdag 23 maart maken we een begin met onze klusdagen zodat de accommodatie er weer stralend bij ligt als de thermometer zomerse temperaturen aantikt Van 10 tot 13 uur wordt er onder leiding van Frans geklust en uiteraard is er koffie met vlaai.

Er is van alles te doen, dus meld je gerust aan….. elk helpend handje is welkom. Zien we je ook binnenkort?


Muntjesactie-1280x1812.jpg

8 januari 2024

M.i.v. 2 januari is het zo ver! Albert Heijn Dijkstra in Bunde verdeelt € 10.000,- onder 30 verenigingen, waaronder Zwembad Geulle. Mogen wij op jouw steun rekenen?

Hoe werkt het?
Klanten krijgen bij elke € 15 aan boodschappen een AH Dijkstra Muntje, dat ze mogen doneren aan een vereniging naar keuze. Hoe meer muntjes naar ons gaan, hoe groter het bedrag dat we krijgen.

Spaar jij mee voor ons bad en doneer je muntjes aan Zwembad Geulle.

Deze actie loopt van dinsdag 2 januari tot en met zondag 25 februari.


Zwembad-loslatend-beton.jpg

8 januari 2024

Afgelopen weken is flink gewerkt aan het ondiepe bad. Op meerdere plekken liet het beton los. Dat is hersteld en de oude verflagen zijn verwijderd. In het voorjaar wordt het bad voorzien van een nieuwe verflaag, zodat het bad er weer op en top bij ligt als we open gaan.


Grote-Clubactie.jpg

12 oktober 2023

Steun Vereniging Zwembad Geulle – Grote Clubactie
We doen mee met de Grote Clubactie. Dat betekent dat we via de verkoop van loten geld willen inzamelen dat we willen gebruiken voor een nieuw zandfilter voor het bad. Het huidige filter is echt aan vervanging toe en een nieuw filter kost maar liefst € 30.000,- . Maar dan gaat het ook weer vele jaren mee.

Zo kun je Zwembad Geulle helpen met de Grote Clubactie
1. Koop zelf loten
2. Probeer zoveel mogelijk loten te verkopen aan vrienden, kennissen, collega’s, etc.

Hoogst uitkerende loterij
De Grote Clubactie kent het hoogste uitkeringspercentage van alle loterijen in Nederland. Je steunt niet alleen de vereniging, maar je maakt zelf kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van € 100.000,-. De trekking vindt plaats op 28 november 2023.

Zo werkt het
Op 11 oktober ontving je van lot@clubactie.nl een mail. Via deze mail kun je zelf loten kopen.
Via WhatsApp, e-mail, Facebook en Instagram kun je je vrienden uitnodigen om loten te kopen. Naast dat zij ons steunen, maken ze zelf kans op mooi geldprijzen.

Je vindt ons hier op de site van de Grote Clubactie

We gaan voor een geweldig resultaat en hopen op jouw steun. Jouw inzet is goud waard!


WhatsApp-Image-2023-09-12-at-20.37.46.jpeg

12 september 2023

We krijgen vragen en zelfs smeekbedes of het zwembad niet nog een paar dagen langer open kan blijven….. Helaas…. het water moet uit de bassins omdat er afspraken liggen voor onderhoud aan de coating.
Na woensdag 13 september is het echt gedaan. 🥲🥲


821acd4c-22c9-47c0-a0ea-afe818c6a730.jpg

11 september 2023

Zwembad Geulle bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan het aanschaffen van speelgoed voor de kinderen die bij ons komen zwemmen.

Via een crowdfundingsactie was er geld ingezameld voor een loopbrug en zwemvlotten.

De zwemvlotten zijn besteld en de kinderen ervaren dagelijks het plezier er van. De loopbrug bleek wat lastiger. Om een loopbrug te mogen leggen dient het zwembad minimaal 1.40 m diep te zijn. Wij wilden de loopbrug in het kleine bad leggen en niet in het diepe bad. Daarom hebben we er van afgezien om deze aan te schaffen, omdat het niet veilig is de loopbrug in het ondiepe bad neer te leggen.

Inmiddels is het bedrag in overleg met de kinderen van onze vereniging goed besteed aan andere leuke zaken. Zo is er een basketbalnet aangeschaft, voetballen en beach volleyballen, diverse kleine zwemvlotten, surfboards,, waterspelen en waterfiguren. Er resteert nog een bedrag van € 1.000,-. In overleg met de kinderen wordt gekeken aan welke spellen we dit goed kunnen besteden.


Barbecue-2023-aug-e1688584110234-1280x1131.jpg

15 juli 2023

De oorspronkelijke datum voor de bbq was 15 juli. Veel mensen zijn dan echter met vakantie. Daarom heeft Maria van de Poolbar besloten de bbq te verplaatsen naar het einde van de zomervakantie: 26 augustus. Aanmelden kan tot 23 augustus. Ook aan de vegetariërs is gedacht, dus als je geen of weinig vlees eet, kun  je toch gezellig mee-eten.

Ben je al aangemeld voor de ‘oude’ datum, dan blijft je aanmelding (en betaling) gewoon geldig en hoef je verder niks te doen. Mocht je op de nieuwe datum niet kunnen, dan krijg je uiteraard je geld terug. Voor verdere informatie: zie affiche hierboven.

Kom je ook? Dan maken we er samen een mooie afsluiter van de zomervakantie van!