Blog

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination, a new normal that has evolved from generation.
ZBG_0253-1280x853.jpg

10 oktober 2019

Deze week is een gespecialiseerd bedrijf van start gegaan met het zandstralen van het ondiepe bad en het peuterbad.

Wat gaat er gebeuren?

Na het zandstralen wordt de betonschade hersteld, worden nieuwe afdichtingsvoegen geplaatst en krijgen de baden een mooie nieuwe coating.

Ervaring

Het is een flinke klus, maar de mannen hebben duidelijk ervaring en weten wat ze moeten doen!

Foto’s: Ruud Vranken Fotografie


DEF-Zwembad-Geulle-bbq-5-LR-11-1280x853.jpg

20 september 2019

We kijken terug op een goed verlopen zwemseizoen. Onze leden maakten tijdens het zwemseizoen volop van de gelegenheid gebruik om tijdens warme zomerdagen verkoeling te zoeken in onze drie zwembaden en onder de hoge bomen op de ligweide.

Goed verlopen zwemseizoen

De poorten van Zwembad Geulle aan de Andreas Sauerlaan 29 in Geulle zijn vanaf  woensdag 4 september gesloten. Het bestuur kijkt terug op een goed verlopen zwemseizoen. Tijdens meerdere topdagen waren er maximaal 650 leden aanwezig. Ook toen buurzwembad Meerssen eind juli door onvoorziene omstandigheden gesloten was, openden we onze poorten voor de leden van Zwembad Meerssen.

Op volle toeren

Ondanks een koude meimaand, werden de zwemuren in juni, juli en augustus ruimschoots goed gemaakt. Elke dag waren er volop vrijwillige leden en betaalde toezichthouders aanwezig om ervoor te zorgen dat het de bezoekers aan niets ontbrak. Frituur Maria liep deze zomer op volle toeren. Maria en Roger van café het Trefpunt in Elsloo zijn sinds 2019 de nieuwe uitbaters van de kiosk in het zwembad. Ze kunnen terugkijken op een goed verlopen seizoen.

Extra activiteiten

Vooral ook de extra activiteiten zoals de jaarlijkse Poolparty met barbecue, de sportdag en de afsluitende loungeparty werden als waardevol ervaren door onze leden.  Als bestuur mochten we tijdens deze activiteiten rekenen op veel extra ondersteuning door Maria en Roger van de kiosk. Van gratis cocktails tot een goed verzorgde barbecue tegen een schappelijke prijs.

Stijgend aantal nieuwe leden

We mochten dit zwemseizoen weer heel wat nieuwe leden verwelkomen. De teller staat in september op 2051 leden. Aan een ledenstop wordt momenteel gedacht. Aanmelden als nieuw lid kan nu nog zonder op een wachtlijst geplaatst te worden. Het lidgeld gaat vanwege de aankomende restauratie van de baden in 2020 omhoog naar 30 euro per lid.

Opzeggen? Doe het voor 1 december!

Opzeggen als lid voor het volgende zwemseizoen kan door voor 1 december een mail te sturen naar ledenadministratie@zwembadgeulle.nl


DEF-Zwembad-Geulle-4-LR-12-1280x853.jpg

17 september 2019

Jij kunt Zwembad Geulle gratis sponsoren! Zwembad Geulle is lid van SponsorKliks. Hiermee kun je eenvoudig en snel ons zwembad sponsoren. Je kunt zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel via Bol.com, boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Zwembad Geulle ontvangt automatisch geld voor jouw aankoop. Een percentage van het aankoopbedrag gaat namelijk naar onze vereniging. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Hoe werkt het?

  • Ga naar www.sponsorkliks.com en klik op het logo van Sponsorkliks rechtsboven in je scherm.
  • Er verschijnt een zoekbalk. Type hier Vereniging Zwembad Geulle en selecteer onze vereniging.
  • Nu kun je via Sponsorkliks naar alle aangesloten online winkels en shoppen tot je erbij neer valt!
  • Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen tijdens het online shoppen?
  • Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze mooie zwembad een warm hart toedragen.

zwembad-geulle-3-starters-LR-1500-4-1280x853.jpg

27 augustus 2019

Het zomert nog even lekker door! Komende zaterdag sluiten we het seizoen samen gezellig af met een gezellige loungeparty. Volgende week blijven we nog een weekje open tot zondag 8 september. Kijk wel elke dag even op de website of we open zijn, want het kan zijn dat we onze openingstijden moeten aanpassen in verband met de inzetbaarheid van onze toezichthouders. Na zondag 8 september moeten de zwembaden klaargemaakt worden voor groot onderhoud dit najaar.

Wat gaan we doen?

We verwijderen de huidige verflaag van de bak, waarna er in verschillende fasen een nieuwe laag op wordt aangebracht door een gespecialiseerd bedrijf. We beginnen met het peuterbad en het ondiepe zwembad.

Crowdfundingsactie voor diepe zwembad

Het diepe bad willen we graag in het voorjaar aanpakken. Helaas hebben we daar niet voldoende financiële middelen voor. We zijn in gesprek met de Gemeente Meerssen voor een mogelijke subsidie, maar we hebben ook jullie steun nodig. Vandaar dat we binnenkort starten met een crowdfundingsactie om geld op te halen voor de renovatie van het diepe zwembad. We hopen dat we op jullie steun kunnen rekenen.


DEF-Zwembad-Geulle-4-LR-1280x853.jpg

22 juli 2019

Onze vereniging blijft maar groeien!

Wat een mooie, warme zomer hebben we al achter de rug! Ons zwembad is bij warm weer echt een heerlijk plekje om te vertoeven en daar komen steeds meer mensen achter. Ons ledenaantal blijft maar groeien! De teller staat momenteel op ruim 2200 leden! Een ledenstop zit er dan ook aan te komen.

Knus zwembad

Om de rust en de knusheid van ons zwembad te kunnen blijven garanderen, denken we als bestuur aan een ledenstop bij 2.250 leden. Tijdens warme dagen moet het geen mierenhoop gaan worden in het zwembad en op de ligweide.

Wordt nu nog lid of lid voor 2020!

Ken je mensen die misschien nog lid willen worden of wil je zelf nog lid worden van Zwembad Geulle? Schrijf je dan nu in als lid, voordat er een ledenstop komt en je op een wachtlijst geplaatst wordt. Nu alvast inschrijven voor het volgende zwemseizoen kan ook! Je voorkomt zo dat je op een wachtlijst komt. Let op: vanaf 2020 betaalt ieder lid 30 euro per jaar.

Wil je je afmelden als lid?

Doe dat dan vóór 1 december 2019. Na 1 december wordt je lidmaatschap namelijk automatisch verlengd! Stuur een mail naar ledenadministratie@zwembadgeulle.nl om je af te melden.

Ook met ledenstop zoeken we nog steeds extra handjes!

Meer leden betekent niet automatisch dat we voldoende leden hebben die meehelpen in commissies en het betekent ook niet dat we de verwachte grote kostenpost van een nieuwe zwembadlaag makkelijk kunnen betalen. Het tegendeel is helaas waar. Ook met een ledenstop zullen we om de te verwachte hoge kosten moeten doorberekenen in een hoger lidmaatschapsbedrag in 2020 van 30 euro per jaar.

>> Word nu lid!


DEF-Zwembad-Geulle-bbq-5-LR-3-1280x853.jpg

14 juni 2019

Als lid van Zwembad Geulle helpt binnen elk gezin een persoon minimaal drie uur mee in het zwembad. Voor het zwembad zorgen we immers samen. Er zijn veel manieren om aan deze zogenaamde ‘lidmaatschapsverplichting’ te voldoen. We zetten ze graag nog even voor je op een rijtje.

  • Je kunt jezelf inplannen voor individuele klusjes tijdens de openingstijden van het zwembad.
  • Je kunt jezelf inplannen voor de toegangscontrole bij de ingang van het zwembad.
  • Je kunt meehelpen tijdens een van de gezamenlijke klusdagen (een ochtend of een middag).
  • Je kunt meehelpen bij een van de activiteiten die georganiseerd worden door het zwembad (open dag, sportdag, barbecue).

Hoe werkt het inplannen?

Het inplannen om mee te werken gaat via het portal van onze website waar je kunt inloggen met het nummer op je zwembadpasje.

Lidmaatschapsverplichting afkopen

Je kunt er ook voor kiezen om niet mee te werken en je ‘lidmaatschapsverplichting’ af te kopen voor jullie gezin voor € 33 per jaar. Ook dat gaat via het portal van onze website.

Ook lid worden van Zwembad Geulle?

Schrijf je in via onze pagina Inschrijven.


POOL-PARTY-1-1280x509.png

12 juni 2019

Zaterdagavond 29 juni vanaf 17.00 uur maken we er een bijzondere avond van. De lampen blijven tot in de late uurtjes aan en een dj zorgt voor lekkere muziek. Vooraf aan het discozwemmen is er voor de leden een gezellige barbecue waar je tegen betaling aan kunt deelnemen (kinderen 5 euro, volwassenen 7,50 euro). Ook introducés zijn van harte welkom en hebben de hele dag gratis entree.

Wil je mee barbecuen?

Betaal dan uiterlijk dinsdag 25 juni voor de personen die mee-eten via het Winkeltje van Maria en Roger. Betalen kan cash in het winkeltje of via rekeningnummer NL57 RABO 0340 8804 06 op naam van Frituur Maria en onder vermelding van jullie gezinsnaam en het aantal kinderen en volwassenen.


spandoek-fotos-zwembad.png

21 mei 2019

Voor op onze website willen we graag voldoende fotomateriaal hebben met waarheidsgetrouwe beelden van ons zwembad en haar leden. Daarom organiseren we op 15, 19 of 30 juni fotoshootdagen in het zwembad. Ook tijdens de open dag op 26 mei zullen er al een aantal foto's gemaakt worden.