Blog

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination, a new normal that has evolved from generation.
IMG_5948-1280x1707.jpg

17 januari 2022

Zwembad Geulle heeft de komende twee jaar een vaste plek bij supermarkt Jan Linders in Bunde. Daarmee krijgt de vereniging de kans om wat extra geld binnen te halen voor het zwembad.

Bij de machine om statiegeld flessen in te leveren, staat een speciale zuil. Iedereen die dat wil, kan het bonnetje van het statiegeld in deze zuil doen. Het statiegeld keert Jan Linders Bunde dan uit aan Zwembad Geulle,

Voorzitter Mark Schreurs van Zwembad Geulle zegt dat de extra inkomsten hard nodig zijn. “In 2021 wilden we het grote bad laten schilderen. Door lekkage in het chloorhok hadden we teveel extra kosten om dit schilderwerk te doen”, vertelt hij. De extra inkomsten via Jan Linders brengen de opknapbeurt snel dichterbij.

Supermarkt Jan Linders geeft naast de statiegeld zuil nog ruimte om extra activiteiten rondom de winkel te organiseren: verkoop van nonnevotten rond carnaval, paaseieren, tombola/grabbelton of wafelverkoop rond de kerst. De vereniging krijgt dan een deel van de omzet. Kijk voor de data in de agenda  www.zwembadgeulle.nl/agenda

IMG_5951
IMG_5948
IMG_5953

Ontwerp-zonder-titel-10-1280x1073.jpg

11 november 2021
 Want net als vorig jaar is het mogelijk om je online Sint of Kerst inkopen via SponsorKliks te doen en zonder een centje pijn ook nog eens ons zwembad financieel te steunen. SponsorKlik jij met ons mee?

Hoe werkt het?

  • Ga naar www.sponsorkliks.com en klik op het logo van Sponsorkliks rechtsboven in je scherm.
  • Er verschijnt een zoekbalk. Type hier Vereniging Zwembad Geulle en selecteer onze vereniging.
  • Nu kun je via SponsorKliks naar alle aangesloten online winkels en shoppen tot je erbij neer valt!
  • Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen tijdens het online shoppen?
  • Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze mooie zwembad een warm hart toedragen.

Thumbnail-filmpje-Frans-klusdag.png

25 oktober 2021

Vrijwilliger Frans van het groenonderhoud laat ons graag zien wat er tijdens de klusdag op 2 oktober allemaal is gedaan.

Heb je zin en tijd om onze ijverige klussers een handje te helpen en het zwembad winterklaar te maken? Op 6 november en 11 december gaan we weer aan de slag en je bent van harte welkom, wie weet word jij ook ster in zo’n actiefilm!

Voor alle klusdagen kun je je aanmelden via het portal van onze website.


SAM_2320-1280x720.jpg

29 september 2021

Het winterklaar maken van het terrein en de baden voor de aankomende winter gaat komende zaterdag weer van start. De eerste najaarsklusdag is komende zaterdag 2 oktober. We zoeken nog volop mensen om mee te helpen! Inschrijven kan weer via het portal van onze website.

Zaterdag 2 oktober en zaterdag 6 november tussen 10.00 uur en 13.00 uur gaan we het zwembad winterklaar maken en op zaterdag 11 december gaan we van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur bladeren en takken opruimen.

Aanmelden voor de klusdagen

Voor alle klusdagen kun je je nu aanmelden via het portal van onze website.


677bda02-ce96-4f46-a77f-39537c6ed9f9-1280x960.jpeg

13 september 2021
Met ingang van maandag 13 september zijn we dicht en gaan we de baden voorbereiden op het najaar en de winter die eraan komt. Bedankt allemaal voor jullie bezoek tijdens het zwemseizoen van 2021 en hopelijk tot in 2022!

Lid worden?

Wil je je nu alvast aanmelden als lid voor 2022? Aanmelden als nieuw lid kan via onze website www.zwembadgeulle.nl/inschrijven.

Meehelpen bij zwembad Geulle?

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor het zwembad als vrijwilliger? Op wat voor een manier dan ook? Stuur een mail naar info@zwembadgeulle.nl en we komen graag met je in contact!

KJ-Bakker-vertrekt-1280x721.jpg

10 september 2021

Onze voorzitter Klaas-Jacob stopt na zes jaar trouwe dienst als voorzitter van ons zwembad. Hij draagt zijn stokje graag over aan een nieuwe enthousiaste voorzitter. Hij wil iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan ons mooie zwembad! Dat doet hij in onderstaand filmpje ⬇️

Nieuwe voorzitter gezocht!

Helaas heeft Zwembad Geulle nog geen nieuwe voorzitter gevonden. Bestuurslid Mark Schreurs neemt de taken tijdelijk over als interim-voorzitter. Interesse in de rol van voorzitter bij Zwembad Geulle? Stuur een mail naar info@zwembadgeulle.nl en we komen graag met je in contact!


zwembad-geulle-3-starters-LR-1500-2-1280x853.jpg

3 september 2021

De zomer lijkt nu pas echt gearriveerd te zijn! Ook na 5 september houden we het zwembad nog open voor de baantjeszwemmers en voor de kinderen die na school nog willen komen zwemmen.

Openingstijden vanaf 6 september

Zwembad Geulle is vanaf maandag 6 september open van 12.00 uur tot 18.00 uur en in het weekend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 4 september sluiten we het zwemseizoen gezellig af met een spellenmiddag en vanaf 17.00 uur een loungeparty met cocktails!

Wel of niet open?

Deze openingstijden zijn onder voorbehoud en gelden alleen bij goed weer. Kijk bij slecht weer op de website bovenaan in de roze balk of we open of dicht zijn. Aanmelden voor het zwemmen van baantjes kan via de aanwezige toezichthouders.