hero-binnenbad-1280x720.jpg

Activiteiten van Zwembad Geulle

11 juli 2016

001 (43 van 96)

Zwembad Geulle organiseert in de komende drie maanden nog een aantal activiteiten voor haar leden, maar ook voor niet leden om kennis te maken met het zwembad en hopelijk te ervaren hoe leuk het is om vervolgens wel lid te worden.

Op Facebook tref je ook al onze activiteiten aan.

Deze zijn:

Vrijdag 22 juli vanaf 16.00 uur – ledenborrel

Kom naar de eerste ledenborrel van het zwembad als start van de zomervakantie. Ook niet leden zijn welkom om elkaar en het zwembad met zijn nieuw bestuur te leren kennen. Vanaf 16.00 uur gratis entree. Vrienden, familie of leuke buren zijn ook welkom!

Zaterdag 3 september vanaf 14.00 uur – familiedag

‘Save the date’ – houd website/Facebook in de gaten – deze dag wordt nóg gezelliger dan vorig jaar! – staat jouw team al klaar? – Waarschuw familie, vrienden of buren en doe mee met deze gezellige, sportieve dag (waar je je als team voor kunt/mag inschrijven) voor jong en oud.

Zondag 18 september  vanaf 14.00 uur – hondenzwemmen

Na het succes van vorig jaar wederom in september plezier voor onze trouwe viervoeters. De honden kunnen wederom lekker spelen en zwemmen. We vragen een kleine vergoeding per hond.

Voor volgend jaar hebben we ons voorgenomen om nog meer activiteiten te organiseren. Heb je een idee? Laat het ons dan gerust weten. Wil je onze activiteitencommissie versterken, laat ook dat graag weten middels een mail naar info@zwembadgeulle.nl

See you at the pool!