Inschrijven

Inschrijfformulier voor leden, steunleden of het aanmelden van groepen

INSCHRIJFFORMULIERLid worden van ons zwembad gaat gemakkelijk. Je hoeft enkel het aanmeldformulier in te vullen. Voor € 40,- per persoon ben je een jaar lang lid. Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen alleen lid zijn van het zwembad als ook één van de ouders/verzorgers lid is.

Het zwembad heeft nog geen wachtlijst. Na je aanmelding ontvang je per post je lidmaatschapskaart waarmee je kunt  komen zwemmen.

Lid worden? Vriend worden of groepen aanmelden? Vul dan het onderstaande inschrijfformulier in.

Middels het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de voorwaarde dat het lidmaatschap alleen mogelijk is door de afgifte van een doorlopende machtiging. Je blijft automatisch lid tot wederopzegging. Opzegging van het lidmaatschap kan middels schriftelijke opzegging uiterlijk voor 1 december van ieder kalenderjaar.

Ook dient van ieder gezin één persoon te voldoen aan de lidmaatschapsverplichting door:

  1. jezelf in te plannen voor drie uurtjes individuele klussen op het zwembad, of:
  2. jezelf in te plannen voor drie uurtjes entreecontrole, of:
  3. jezelf in te plannen voor één van de gezamenlijke klusdagen (ochtend of middag, drie uurtjes), of:
  4. jezelf in te plannen voor drie uurtjes bij een activiteit die georganiseerd wordt op het zwembad (bijvoorbeeld afgelopen jaar de spellenmiddag), of:
  5. de verplichting af te kopen door het betalen van € 33.

Vrienden van het zwembad betalen per persoon  € 50. Steunleden hebben geen toegang tot het zwembad, maar ondersteunen ons zwembad wel.

Per machtigingsformulier zal éénmalig een bedrag van € 5 inschrijfgeld worden geïncasseerd. Dit bedrag wordt in één keer van uw rekening geboekt.

Let op: na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Die mail kan soms in de SPAMbox van je mail terecht kan komen. Controleer deze dus ook!