Inschrijven

Inschrijfformulier voor leden, steunleden of het aanmelden van groepen

INSCHRIJFFORMULIERLid worden van ons zwembad gaat gemakkelijk. Je hoeft enkel het aanmeldformulier in te vullen. Voor € 44,00 per persoon ben je een jaar lang lid. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Na je aanmelding ontvang je per post je lidmaatschapspas. Neem je pas mee als je komt zwemmen.

Lid worden? Vriend worden of groepen aanmelden? Vul dan het onderstaande inschrijfformulier in.

Middels het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de voorwaarde dat het lidmaatschap alleen mogelijk is door de afgifte van een doorlopende machtiging. Je blijft automatisch lid tot wederopzegging. Opzegging van het lidmaatschap kan middels schriftelijke opzegging uiterlijk voor 1 december van ieder kalenderjaar.

Ook dient ieder persoon vanaf 18 jaar te voldoen aan de lidmaatschapsverplichting door eens per twee jaar:

  1. jezelf in te plannen voor drie uurtjes individuele klussen op het zwembad, of:
  2. jezelf in te plannen voor drie uurtjes entreecontrole, of:
  3. jezelf in te plannen voor één van de gezamenlijke klusdagen (ochtend of middag, drie uurtjes), of:
  4. jezelf in te plannen voor drie uurtjes bij een activiteit die georganiseerd wordt op het zwembad (bijvoorbeeld afgelopen jaar de spellenmiddag), of:
  5. de verplichting af te kopen door het betalen van € 40,00.

Vrienden van het zwembad betalen per persoon  € 50,00. Steunleden hebben geen toegang tot het zwembad, maar ondersteunen ons zwembad wel.

Per machtigingsformulier zal éénmalig een bedrag van € 5,00 inschrijfgeld worden geïncasseerd. Dit bedrag wordt in één keer van uw rekening geboekt.

Let op: na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Die mail kan soms in de SPAMbox van je mail terecht kan komen. Controleer deze dus ook!