DE VERENIGING

Het zwembad in Geulle wordt geëxploiteerd door de leden van Vereniging Zwembad Geulle.

Of je nu jong of oud bent, alleenstaand of samenwonend bent, of een gezin hebt: Zwembad Geulle is er voor iedereen die op zoek is naar een plek om te ontspannen, te ontmoeten, te genieten en in gezellige sfeer te zwemmen. Voor een zeer beperkt lidmaatschapsbedrag kan iedereen aansluiten bij onze vereniging. Als compensatie voor het lage lidgeld vragen we van onze leden wel een – eveneens zeer beperkte – tegenprestatie in natura.


ONZE IDENTITEITSamen initiatief nemen

Onze leden zetten zich allemaal in om samen het Zwembad te behouden en er een mooie ontmoetingsplek van te maken.

Samen verantwoordelijkheid dragen

Onze leden dragen verantwoordelijk voor henzelf, voor elkaars veiligheid, maar ook de verantwoordelijkheid om hun kwaliteiten in te zetten om een bijdrage te leveren aan het doel van onze vereniging. We houden het zwembad leefbaar, schoon, heel en veilig.

Samen plezier beleven

Onze leden zijn vriendelijk naar elkaar en met elkaar, staan open voor elkaar en maken het zwembad tot de plek waar iedereen graag is. Uiteraard spreken we elkaar aan als dat nodig is, want het zwembad is van ons allemaal.

Onze leden zijn mensen die het leuk en waardevol vinden om deze prachtige plek met elkaar in stand te houden en te laten uitgroeien tot een nog fijnere ontmoetingsplek in de buurt.

Natuurlijk begrijpen wij dat iedereen het druk heeft en dat niet iedereen affiniteit met techniek, onderhoud of groenvoorziening heeft. En toch zijn wij ervan overtuigd dat iedereen die dat wil, die lid is van onze vereniging of lid wil worden, een waardevolle bijdrage kan leveren. Het is onze ambitie samen uit te vinden ‘hoe’, zodat ook jij trots kunt zijn op je bijdrage aan het in stand houden ons zwembad.”


Lidmaatschap
Zwembad Geulle is een buitenbad. Alleen leden hebben toegang tot het zwembad. Iedereen kan voor € 44,- per jaar lid worden van ons verenigingszwembad. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Tijdens de winter is het zwembad dicht.

Wat betekent lid zijn?

Als lid van zwembad Geulle moet iedereen die 18 jaar of ouder is per twee jaar minimaal drie uur meehelpen. Voor het zwembad zorgen we immers samen. Er zijn veel manieren om aan deze zogenaamde ‘lidmaatschapsverplichting’ te voldoen:

  • Je kunt jezelf inplannen voor individuele klusjes tijdens de openingstijden van het zwembad.
  • Je kunt jezelf inplannen voor de toegangscontrole bij de ingang van het zwembad.
  • Je kunt meehelpen tijdens een van de gezamenlijke klusdagen (een ochtend of een middag).
  • Je kunt meehelpen bij een van de activiteiten die georganiseerd worden door het zwembad (open dag, sportdag, barbecue).

Het inplannen om mee te werken gaat via het portal van onze website.

Afkopen lidmaatschapsverplichting

Kun of wil je liever niet meehelpen? Je kunt je lidmaatschapsverplichting ook afkopen voor € 40,- per jaar per persoon vanaf 18 jaar. Ook dat gaat via het portal van onze website.
Groepen

Zwembad Geulle stelt het bad beschikbaar voor scholen, BSO’s en verenigingen die een (mid)dag willen komen zwemmen. Het zwembad heeft speciale tarieven voor groepen en scholen. Tijdens de openingstijden van het zwembad is de entreeprijs voor groepen € 5,50 voor niet-leden. Leden hebben gratis toegang met hun zwembadpasje.

Zwembad dagdeel afhuren

Buiten openingstijden geldt € 200,- per dagdeel. Groepen die buiten de reguliere openingstijden komen betalen bovenop het tarief per dagdeel € 15,- per uur voor de aanwezigheid van een toezichthouder. Om de veiligheid van het zwemmend publiek te kunnen garanderen is de aanwezigheid van een toezichthouder verplicht.

ADRES EN PLATTEGROND

Andreas Sauerlaan 29, 6243 CC Geulle
06 46 56 84 54
Let op: We zijn alleen telefonisch bereikbaar als het zwembad open is.


OPENINGSTIJDEN

Mei en September

  • Maandag tot en met vrijdag van 12:00 uur tot 18:00 uur.
  • Zaterdag en zondag 10:00 uur tot 19:00 uur.

Juni, Juli en Augustus

  • Dagelijks van 10:00 uur tot 19:00 uur
  • Bij zeer warme dagen open tot 20:00 uur

Het zwembad is gesloten als het slecht weer is (regen of minder dan 18 graden buitentemperatuur) of als de watertemperatuur lager dan 18 graden is.