DE VERENIGING

Het zwembad in Geulle wordt geëxploiteerd door de leden van Vereniging Zwembad Geulle.

Of je nu jong of oud bent, alleenstaand of samenwonend bent, of een gezin hebt: Zwembad Geulle is er voor iedereen die op zoek is naar een plek om te ontspannen, te ontmoeten, te genieten en in gezellige sfeer te zwemmen. Voor een zeer beperkt lidmaatschapsbedrag kan iedereen aansluiten bij onze vereniging. Als compensatie voor het lage lidgeld vragen we van onze leden wel een – eveneens zeer beperkte – tegenprestatie in natura.


ONZE IDENTITEITSamen initiatief nemen

Onze leden zetten zich allemaal in om samen het Zwembad te behouden en er een mooie ontmoetingsplek van te maken.

Samen verantwoordelijkheid dragen

Onze leden dragen verantwoordelijk voor henzelf, voor elkaars veiligheid, maar ook de verantwoordelijkheid om hun kwaliteiten in te zetten om een bijdrage te leveren aan het doel van onze vereniging. We houden het zwembad leefbaar, schoon, heel en veilig.

Samen plezier beleven

Onze leden zijn vriendelijk naar elkaar en met elkaar, staan open voor elkaar en maken het zwembad tot de plek waar iedereen graag is. Uiteraard spreken we elkaar aan als dat nodig is, want het zwembad is van ons allemaal.

Onze leden zijn mensen die het leuk en waardevol vinden om deze prachtige plek met elkaar in stand te houden en te laten uitgroeien tot een nog fijnere ontmoetingsplek in de buurt.

Natuurlijk begrijpen wij dat iedereen het druk heeft en dat niet iedereen affiniteit met techniek, onderhoud of groenvoorziening heeft. En toch zijn wij ervan overtuigd dat iedereen die dat wil, die lid is van onze vereniging of lid wil worden, een waardevolle bijdrage kan leveren. Het is onze ambitie samen uit te vinden ‘hoe’, zodat ook jij trots kunt zijn op je bijdrage aan het in stand houden ons zwembad.”


Lidmaatschap en prijzen
Zwembad Geulle is een verenigingszwembad. Dat betekent dat alleen leden toegang hebben tot het zwembad. Indien leden introducés willen meenemen, dan kunnen voor hen introducékaartjes worden gekocht.

Het zwembad heeft géén wachtlijst. Direct na je aanmelding kun je al lekker gaan zwemmen.

Lid worden van ons zwembad gaat gemakkelijk. Je hoeft enkel het aanmeldformulier in te vullen. Voor € 26,- per persoon ben je een jaar lang lid. Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen alleen lid zijn van het zwembad als ook één van de ouders/verzorgers lid is.

Het lidmaatschap kent een lidmaatschapsverplichting. Dat wil zeggen dat leden gedurende het zwemseizoen verplicht zijn om mee te helpen met speciale klusdagen of het uitvoeren van toegangscontrole (minimaal 3 uurtjes). We exploiteren het zwembad immers met onze leden.Zwembad Geulle stelt het bad beschikbaar voor scholen, BSO’s, verenigingen en andere groepen die een (mid)dag willen komen zwemmen. Het zwembad heeft speciale tarieven voor groepen en scholen.

Tijdens de openingstijden geldt: toegang € 2,50 voor elke bezoeker die geen lid is van de vereniging (leden hebben uiteraard gratis entree o.b.v. hun lidmaatschap). Buiten openingstijden geldt € 150,- per dagdeel. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden.

Voor de voorwaarden en meer informatie ga naar het inschrijfformulier voor groepen.


INSCHRIJFFORMULIER GROEPEN

ADRES EN PLATTEGROND

Andreas Sauerlaan 29, 6243 CC Geulle
06 – 46 56 84 54


OPENINGSTIJDEN

Mei – Juni
Maandag t/m vrijdag: 12.00-18.00
Zaterdag & zondag: 10.00-19.00

Juli – Augustus
Dagelijks van: 10.00-19.00