Heart-Systems-1280x660.png

5 vragen aan … sponsor Chantal Bieshaar van Heart Systems

22 december 2019

5 vragen aan … sponsor Chantal Bieshaar van Heart Systems

Zwembad Geulle is als vereniging en ledenzwembad blij met elke vorm van sponsoring. In natura door te helpen in ons zwembad of materialen of kennis ter beschikking te stellen. Maar ook financiële steun waarderen wij enorm. Om onze sponsors wat beter te leren kennen, hebben we 5 vragen voor sponsor Chantal Bieshaar van Heart Systems in Geulle.

#1 Waarom ligt jouw bedrijf in Geulle?

Chantal Bieshaar is de drijvende kracht achter Heart Systems, maar ook trainer, coach en hondenliefhebber. Deze combinatie bracht haar en haar partner Ilya Zwerus tien jaar geleden naar Geulle. “De uitgestrekte bossen om in te wandelen tussen het werk door, de enorme praktijkruimte die we in onze verbouwde woonboerderij annex Schuurkerk hebben kunnen realiseren en mijn wens om aan huis te kunnen werken voor onze honden. In Geulle vonden we het allemaal.”

#2 Favoriete bezigheid bij Zwembad Geulle?

Sinds deze zomer heeft ze nog iets van haar wensenlijstje kunnen afvinken. “Zwembad Geulle heeft als een van de weinige zwembaden in de regio een 25-meter buitenbad. De combinatie van lekker buiten bezig zijn met het op peil houden van mijn conditie, kan perfect in het 25-meterbad. Ik ga meestal tegen sluitingstijd en heb zo soms het zwembad bijna voor mezelf.”

#3 Waarom sponsor je Zwembad Geulle?

Door mijn wekelijkse bezoekje aan Zwembad Geulle leek het me leuk om net even wat meer te doen voor het zwembad. Het is zo’n mooie plek die behouden moet worden. Ik stuurde een mail en meldde me met mijn bedrijf aan als sponsor van het zwembad. Het logo van Heart Systems hangt nu prominent bij de ingang van het zwembad.”

#4 Mooiste plek in Geulle?

“Wonen in Geulle voelde meteen al goed. Dicht bij het bos voor mijn dagelijkse wandelingen met onze drie honden. Een betere match is er niet. Mijn man en ik voelen ons hier helemaal thuis. Een betere plek kunnen we ons niet wensen. Onze favoriete uitvalsbasis na een lekkere wandeling met onze honden in het bos, of gewoon als we geen zin hebben om te koken, is brasserie ‘Het Hemelke’ voor een lekker hapje en drankje.”

#5 Grootste zakelijke uitdaging?

Chantal is gecertificeerd trainer Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) én Mindfulness. Daarnaast wordt binnen Heart Systems ook training gegeven op het gebied van Integral Eye Movement Therapy en worden er diverse workshops gegeven. En daar heeft Chantal het goed druk mee. “Wat wij doen? Simpel, mensen uit hun dagelijkse gewoontes halen. Ze leren hoe ze de regie kunnen terugpakken en ze bewegen tot het maken van keuzes om hun eigen passies te volgen. Daar hoort een stuk ontwikkeling bij, maar natuurlijk ook het nemen van verantwoordelijkheid. Zowel NLP als Mindfulness zijn niet alleen schitterende instrumenten om je eigen leven een andere draai te geven, maar vooral een manier van leven. En dit aan anderen overbrengen is mijn passie!”

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over Chantal en haar bedrijf Heart Systems op www.heartsystems.nl.

Ook sponsor worden?

Ook interesse om sponsor te worden van Zwembad Geulle? Mail naar sponsoring@zwembadgeulle.nl of bel met Mark Schreurs via 06 46356766.

Chantal (tweede van links) tussen haar leerlingen.