IMG_2786-e1577019892983-1280x664.jpg

Bestuursleden op cursus voor keurmerk voor het zwembad

22 december 2019

Bestuursleden op cursus voor keurmerk voor het zwembad

Bij het beheer van een zwembad komt heel wat kijken. Wat te denken van alle wet- en regelgeving waaraan het zwembad moet voldoen: legionellabeheer, de waterkwaliteit, brandveiligheid of de keuring van installaties. Om al deze zaken én meer voor onze leden op orde te hebben, gaan we binnenkort aan de slag met het systeemgericht toezicht waarbij alle kwaliteitszaken worden vastgelegd in een online logboek.

Keurmerk ‘Veilig en schoon’

Iedereen die voor het beheer van het zwembad verantwoordelijk is voor een taak kan in het logboek aangeven wanneer hij of zij deze taak heeft uitgevoerd. Als we dit structureel goed op orde hebben, verkrijgen we het keurmerk ‘Veilig en schoon’ voor zwembaden. Met het keurmerk tonen we aan dat we de kwaliteit van het zwembad nu en in de toekomst op orde hebben.

Leren werken met het kwaliteitssysteem

Om het online kwaliteitssysteem te kunnen gaan gebruiken, volgden meerdere bestuursleden op vrijdag 13 december een cursus om te leren werken met het online logboek. Zodra het systeem helemaal startklaar is en we er mee gaan werken, laten we dat jullie weten.

Meld je aan als commissielid!

Wil je ook een bijdrage leveren aan het op peil houden van de kwaliteit van Zwembad Geulle? Meld je dan aan voor een van onze commissies! Mail voor meer info naar info@zwembadgeulle.nl.