ingestort-dak-zwembad2-e1602440666149.jpg

De wet van Murphy heeft toegeslagen  …

11 oktober 2020

Dat de daken van de gebouwen bij het zwembad van slechte kwaliteit zijn, wisten we. Helaas heeft een van de puntdaken het nu echt begeven! We zijn al met man en macht aan de slag gegaan om de daken provisorisch af te schermen met zeilen. Dat is gelukt, maar we hebben nog hulp nodig bij het opruimen van al het afval.

Weer een financiële tegenvaller!
De daken van onze accommodatie zijn hoog nodig aan een onderhoudsbeurt toe. Voor deze schade hebben we een bedrijf gevonden dat de daken kan herstellen. Wel is het weer een financiële tegenvaller die we als vereniging naast de andere onvoorziene kosten van afgelopen jaar (chloorincident en coronacrisis) maar nauwelijks financieel kunnen dragen. We hopen voor de kosten van de daken binnenkort een sponsoractie op te kunnen zetten.

?Wie helpt ons mee zaterdag 24 oktober?
Op zaterdag 24 oktober hebben we een klusdag ingepland om het afval van de daken te scheiden, zodat het gescheiden afgevoerd kan worden. Ook willen we starten met opruimwerkzaamheden vooraf aan de sanering van de bodem naar aanleiding van het chloorincident. Daarvoor hebben we vijf sterke mensen nodig die ons van 10.00 uur tot 13.00 uur kunnen helpen. Heb jij tijd en zin om ons te komen helpen? Meld je dan aan via het portal van onze website!

Overige klusdagen in november
Op 14 november tussen 13.00 uur en 16.00 uur en op 28 november tussen 9.00 uur en 12.00 uur en tussen 13.00 uur en 16.00 uur zijn de reguliere klusdagen waar we het terrein winterklaar maken en gaan vegen en snoeien. Ook voor deze klusdagen kun je je nu aanmelden via het portal van onze website. Uiteraard nemen wij tijdens de klusdagen de recent aangescherpte coronamaatregelen in acht. We zorgen ervoor dat we met groepjes van maximaal vier mensen op het terrein aan het werk zijn.