DEF-Zwembad-Geulle-bbq-5-LR-11-1280x853.jpg

Goed verlopen zwemseizoen met stijgend aantal leden

20 september 2019

We kijken terug op een goed verlopen zwemseizoen. Onze leden maakten tijdens het zwemseizoen volop van de gelegenheid gebruik om tijdens warme zomerdagen verkoeling te zoeken in onze drie zwembaden en onder de hoge bomen op de ligweide.

Goed verlopen zwemseizoen

De poorten van Zwembad Geulle aan de Andreas Sauerlaan 29 in Geulle zijn vanaf  woensdag 4 september gesloten. Het bestuur kijkt terug op een goed verlopen zwemseizoen. Tijdens meerdere topdagen waren er maximaal 650 leden aanwezig. Ook toen buurzwembad Meerssen eind juli door onvoorziene omstandigheden gesloten was, openden we onze poorten voor de leden van Zwembad Meerssen.

Op volle toeren

Ondanks een koude meimaand, werden de zwemuren in juni, juli en augustus ruimschoots goed gemaakt. Elke dag waren er volop vrijwillige leden en betaalde toezichthouders aanwezig om ervoor te zorgen dat het de bezoekers aan niets ontbrak. Frituur Maria liep deze zomer op volle toeren. Maria en Roger van café het Trefpunt in Elsloo zijn sinds 2019 de nieuwe uitbaters van de kiosk in het zwembad. Ze kunnen terugkijken op een goed verlopen seizoen.

Extra activiteiten

Vooral ook de extra activiteiten zoals de jaarlijkse Poolparty met barbecue, de sportdag en de afsluitende loungeparty werden als waardevol ervaren door onze leden.  Als bestuur mochten we tijdens deze activiteiten rekenen op veel extra ondersteuning door Maria en Roger van de kiosk. Van gratis cocktails tot een goed verzorgde barbecue tegen een schappelijke prijs.

Stijgend aantal nieuwe leden

We mochten dit zwemseizoen weer heel wat nieuwe leden verwelkomen. De teller staat in september op 2051 leden. Aan een ledenstop wordt momenteel gedacht. Aanmelden als nieuw lid kan nu nog zonder op een wachtlijst geplaatst te worden. Het lidgeld gaat vanwege de aankomende restauratie van de baden in 2020 omhoog naar 30 euro per lid.

Opzeggen? Doe het voor 1 december!

Opzeggen als lid voor het volgende zwemseizoen kan door voor 1 december een mail te sturen naar ledenadministratie@zwembadgeulle.nl