Houd rekening met ledenstop!

22 juli 2019
DEF-Zwembad-Geulle-4-LR-1280x853.jpg

Onze vereniging blijft maar groeien!

Wat een mooie, warme zomer hebben we al achter de rug! Ons zwembad is bij warm weer echt een heerlijk plekje om te vertoeven en daar komen steeds meer mensen achter. Ons ledenaantal blijft maar groeien! De teller staat momenteel op ruim 2100 leden! Een ledenstop zit er dan ook aan te komen.

Knus zwembad

Om de rust en de knusheid van ons zwembad te kunnen blijven garanderen, denken we als bestuur aan een ledenstop bij 2.250 leden. Tijdens warme dagen moet het geen mierenhoop gaan worden in het zwembad en op de ligweide. Ken je mensen die misschien nog lid willen worden of wil je zelf nog lid worden van Zwembad Geulle? Schrijf je dan nu nog in als lid, voordat er een ledenstop komt en je op een wachtlijst geplaatst wordt.

Geen reductieregeling vanaf half juli!

Vanwege de grote ledenaanwas dit jaar hanteren we dit jaar vanaf half juli geen reductieregeling. Nieuwe leden betalen ook vanaf half juli 26 euro voor de rest van het seizoen.

Ook met ledenstop zoeken we nog steeds extra handjes!

Meer leden betekent niet automatisch dat we voldoende leden hebben die meehelpen in commissies en het betekent ook niet dat we de verwachte grote kostenpost van een nieuwe zwembadlaag makkelijk kunnen betalen. Het tegendeel is helaas waar. Ook met een ledenstop zullen we om de te verwachte hoge kosten moeten doorberekenen in een hoger lidmaatschapsbedrag in 2020 van 30 euro per jaar.

>> Word nu lid!