Schermafbeelding-2022-08-30-om-20.29.15-1280x735.png

Verslagen van verdriet… mogen we jouw hulp vragen?

3 september 2022

We zijn verslagen door het verdrietige nieuws dat Roger van ‘onze’ Maria op veel te jonge leeftijd het gevecht tegen zijn ziekte niet heeft kunnen winnen en overleden is. In een echte vereniging (het woord zegt het al) deel je vreugde maar ook verdriet met elkaar. En je helpt elkaar… Daarom brengen we graag de geldinzamelingsactie onder jullie aandacht die is opgestart door mensen die Roger en zijn gezin een warm hart toedragen.

Het doel van deze actie is duidelijk: financieel mogelijk maken dat de verbouwing aan hun huis kan worden afgerond. En natuurlijk zijn bloemen bij een uitvaart mooi….. maar het was de wens van Roger om zijn gezin een zorgeloos ‘thuis voor de toekomst’ te (ver)bouwen. Het verdriet van Maria, Samantha en Dennis kunnen we helaas hiermee niet wegnemen, maar misschien kunnen we er wel (letterlijk) aan bijdragen dat die ene wens van Roger voor zijn gezin in vervulling gaat…..

Namens iedereen van Zwembad Geulle condoleren we Maria, Samantha, Dennis en alle andere mensen waarvoor Roger zo dierbaar is. We leven oprecht met hun mee.

Iedereen die een bedrag kan missen (hoe groot of klein ook, élke euro is welkom) mag een steentje/steuntje bijdragen. We doen ook dit samen….. dat is de kracht van onze vereniging.

Naar de inzamelingsactie