Bruin-Vintage-Fotocollage-Facebook-Post-1280x1073.jpg

Vriend van het zwembad: Jean van Gasteren uit Maastricht

21 juni 2021
Jean van Gasteren uit Maastricht is met een donatie ‘vriend van Zwembad Geulle‘ geworden.  En dat deed hij niet zomaar: “Mijn eerste liefde leerde ik hier kennen.” 
“Mijn binding met het zwembad Geulle is al van ver terug. Mijn jeugd bracht ik door in het destijds forensendorp genoemde Bunde dat inmiddels tot de gemeente Meerssen behoort. Zwembad Geulle was destijds een geweldige oase voor rust en ontspanning. Mijn eerste liefde leerde ik hier kennen.”

Groot genoegen

“Sinds een jaar of tien ben ik weer in Limburg en woon in Maastricht. Regelmatig ben ik in mijn Fruit- en Natuurtuin in Geulle te vinden. Hier werd mijn aandacht getrokken door de Vriendenactie van Zwembad Geulle. Gelukkig blijken er organisaties zoals Vereniging Zwembad Geulle te zijn, die samen de schouders eronder blijven zetten. Ze vervullen een grote noodzakelijk sociale en maatschappelijke bijdrage. Hopelijk gunt u ook Vereniging Zwembad Geulle het voortbestaan en sluit u zich ook aan bij de Vriendenactie. Het is mij een groot genoegen u hierin te leren kennen.”

DRAAG JIJ ZWEMBAD GEULLE EEN WARM HART TOE?

Word dan voor € 50 per jaar vriend van Zwembad Geulle! Als dank voor jouw steun krijgt jouw naam een plekje op onze website. Want, echte vrienden ben je niet voor even. Echte vrienden ben je voor het leven! Bedankt vriend om jouw steentje bij te dragen aan het behoud van onze mooie zwemlocatie in Geulle. Voor onze kinderen en kleinkinderen!

Vriend van het zwembad worden?