zwembad-geulle-2-LR-1500-37.jpg

Wat is nieuw in 2024?

25 april 2024

Lidmaatschapsverplichting

De lidmaatschapsverplichting geldt vanaf het zwemseizoen 2024 voor twee jaar. Dat wil zeggen binnen twee jaar (2024 – 2025) moet je voldaan hebben aan je meewerkverplichting. Heb je daar niet aan voldaan, dan kun je je lidmaatschapsverplichting afkopen. Je ontvangt automatisch een betaling van ons. Deze wijziging is vanaf dit seizoen. Bij de vorige algemene ledenvergadering hebben we namelijk besloten dat de meewerkverplichting geldt voor alle leden vanaf 18 jaar en ouder. Hierdoor zijn er meer leden die aan de lidmaatschapsverplichting moeten voldoen, waardoor we de verplichting over twee jaar kunnen spreiden.

Let op: heb jij vorig seizoen 2023 nog niet aan je lidmaatschapsverplichting voldaan, dan moet je deze dus nog inhalen dit jaar, dus naast je lidmaatschapsverplichting voor de periode 2024 – 2025.

Je kunt voldoen aan de lidmaatschapsverplichting door via de ledenportal op de website op te geven voor de entreediensten voor komend seizoen of door je in te plannen voor één van bovenstaande klusdagen.

Aangepaste prijzen

  • Jaarlidmaatschap blijft € 44,-
  • Afkoop meewerkverplichting wordt € 40,-
  • Introducépasjes voor kinderen tot en met 12 jaar € 5,50. Vanaf 13 jaar € 7,50
  • Entree voor verenigingen € 5,50 per persoon

Ingang is veranderd

De in- en uitgang van het zwembad zijn veranderd. Van de ene kant om fraude te voorkomen en van de andere kant om het makkelijker te maken om mensen met bijvoorbeeld kinderwagens binnen te laten. Zie hier het resultaat van onze commissieleden.

 

 

Zonder pasfoto geen toegang

Komend jaar wordt streng gecontroleerd op een recente pasfoto. Bij geen pasfoto of een pasfoto die geen gelijkenis toont, wordt de toegang geweigerd en de pas geblokkeerd. Voorkom problemen en laad nu een recente pasfoto op in de ledenportal.