Schermafbeelding-2020-06-06-om-20.02.44-e1591466740863-1280x605.png

Zaterdag 27 juni gaan we open!

7 juni 2020

Gelukkig zijn er vanuit de overheid enkele versoepelingen rondom de coronamaatregelen gekomen, waardoor het zwembad open kan gaan. De afgelopen weken is er door het bestuur hard gewerkt aan een protocol dat het mogelijk maakt om op zaterdag 27 juni onze deuren te openen voor onze leden. Voorzitter Klaas-Jacob legt graag uit hoe we dat gaan doen!

Protocol coronamaatregelen binnenkort online

Het protocol waaraan we ons vanwege de landelijk geldende coronamaatregelen moeten houden, is binnenkort op onze website te vinden. Ook versturen we het naar al onze leden via onze nieuwsbrief. In het protocol vinden jullie alle maatregelen die wij getroffen hebben en alle regels die door onze leden nageleefd dienen te worden om tijdens het zwemseizoen van 2020 veilig en verantwoord te kunnen zwemmen.

Samen met Zwembad Meerssen open!

Ook Zwembad Meerssen gaat op 27 juni open. Samen hebben we gekeken onder welke omstandigheden en te treffen maatregelen we  open kunnen gaan. Zwemseizoen 2020 zal wel anders zijn dan andere jaren. We moeten ons immers houden aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM.  Dat betekent onder andere:

  • het garanderen van de 1,5 meter afstand;
  • een maximaal aantal mensen dat toegelaten kan worden op het terrein;
  • kleine groepen die toegelaten kunnen worden in het zwembad, waarbij ieder half uur gewisseld wordt van groep;
  • het winkeltje van Frituur Maria gaat ook open, maar het terras blijft dicht.

Geen dagkaarten te koop

We stellen onze leden voorop bij de openstelling van het zwembad. Vandaar dat je dit jaar geen dagkaarten kunt kopen. Nieuwe leden kunnen zich via onze website nog lid maken tot 25 juni. Daarna lassen we tijdelijk een ledenstop in.

Tot slot vragen wij jullie medewerking en begrip voor deze bijzondere omstandigheden waardoor het zwembad wel open kan.