Familiedag-1280x854.jpg

Zaterdag 3 september Familiedag Zwembad Geulle

27 augustus 2016

Iedereen terug van vakantie? Dan is het tijd voor de familiedag van Zwembad Geulle!

Speciaal voor onze leden en potentiële leden organiseert Zwembad Geulle de familiedag aanstaande zaterdag 3 september. Jullie komen toch ook?

Het programma ziet er als volgt uit.

Kubb-toernooi

Iedereen heeft het wel gezien op vakantie of misschien wel zelf gedaan: “kubben” met houten blokjes de blokjes van de tegenstander omgooien. Wij organiseren op 3 september het eerste Geulse Kubb-toernooi bij het zwembad. Het toernooi start om 14:00 uur en eindigt om 17:30 uur. Aanmelden kan die dag vanaf 13:00 uur bij het zwembad. Deelname: minimaal 2 en maximaal 6 personen per team, waarbij leeftijd niet ter zake doet zolang er maar minimaal 2 volwassenen (16+) per team zijn.

Kom ook en doe mee! Schrijf je als familieteam in of als team van een vereniging en ga de strijd aan om het toernooi te winnen.

Aqua Zumba clinic

We verwachten dat de zon ons niet in de steek laat en organiseren daarom een Aqua Zumba clinic: samen dansen in het water op de beats van de muziek.

Uiteraard zorgen we dat de Horeca open is en dat er gezellige muziek is.

De activiteitencommissie wil ook graag ideeën met de leden uitwisselen: welke activiteiten kunnen we volgend jaar organiseren die leden leuk zouden vinden op de locatie van het zwembad.

Overigens is 11 september de laatste dag dat het zwembad open is voor de leden. De week daarna 18 september is het zwembad open voor onze viervoeters en vindt het hondenzwemmen plaats.