Doe-eens-lekker-duurzaam-2-1280x1073.jpg

Altijd al je naam op een boom willen hebben? Sponsor er eentje!

10 februari 2022

Kennen jullie deze quote: “Het beste moment om een boom te planten, is tien jaar geleden. Het op één na beste moment is nu”?  Zorg nu voor schaduw op de ligweide zodat we in de toekomst beschermd zijn tegen de brandende zon.

We willen graag een groepje van zes nieuwe bomen (tamme kastanje of beuk) planten op de ligweide achter het diepe bad. De bomen kosten €150 per stuk. Wie wil een boom voor zijn of haar rekening nemen? Misschien samen met je zwemvrienden/vriendinnen? Of wil je als bedrijf sponsoren? Laat het weten op sponsoring@zwembadgeulle.nl. Er mag een bordje bij met de naam van de sponsor.

Afgelopen seizoen hebben we veel complimenten gekregen over de gezellige potten met bloemen op en rond het terras. We zouden graag meer bloeiende planten in de perken zetten langs de tegelpaden bij de kleedhokjes en bij de entree. Dit worden dan winterharde bloeiers zodat het hier ook om eenmalige kosten gaat. Ook de bloemenperken zetten we open voor sponsors: één perk kost € 150. Geniet je van bloemen? Schrijf je dan hiervoor in via sponsoring@zwembadgeulle.nl.