DEF-Zwembad-Geulle-4-LR-13-1280x853.jpg

Algemene ledenvergadering gepland voor maart

10 februari 2022

Eén keer per jaar organiseren we een Algemene Ledenvergadering (ALV). Niet alleen omdat we dat als vereniging moeten doen, maar óók omdat we het belangrijk vinden om met onze leden te praten over het reilen en zeilen van het zwembad. Zoals de financiële situatie van het zwembad en de geplande en uitgevoerde activiteiten van de verschillende commissies.

Wil jij ook meepraten en meedenken over alles wat met het zwembad te maken heeft? Kom dan naar de Algemene Ledenvergadering 2022 in maart.  Vooraf delen we de agenda en de notulen van de ALV in 2021.

Iedereen is welkom!

De locatie en wijze waarop we de vergadering laten plaatsvinden (online of fysiek of beide) is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. We nodigen jullie allemaal uit om tijdens onze ledenvergadering mee te praten en mee te denken over alles wat met het zwembad te maken heeft. De vergadering zal als de maatregelen het toelaten plaatsvinden in gemeenschapshuis De Kollekamp (Geulle/Moorveld). Als de datum definitief bekend is, kun je je aanmelden voor deelname aan de ALV.