CORONA-UPDATE-1-1280x909.jpg

Klussen nu nodig om straks open te kunnen gaan

30 mei 2020

Klusdagen zaterdag 6 juni en woensdagavond 10 juni

In onze vorige nieuwsbrief hebben jullie kunnen lezen dat we hopen op versoepelende maatregelen vanuit de overheid zodat we per 1 juli open kunnen gaan. Maar om überhaupt open te kunnen gaan, moeten we ons bad wel in orde maken. We hebben drie klusmomenten waar je je als lid voor kunt aanmelden.

Je kunt je via het portal van onze website inplannen voor de klusdagen op zaterdag 6 juni van 9.00 tot 12.00 uur en in de middag van 13.00 tot 16.00 uur . Of op woensdagavond 10 juni van 18.00 tot 21.00 uur. Als je je inplant, heb je voldaan aan je lidmaatschapsverplichting!

Coronaveilig aan het werk!

In groepen van maximaal 10 personen gaan we aan de slag met bladeren opruimen, snoeien, poetsen, etc. Twee coördinatoren zorgen ervoor dat er coronaveilig gewerkt kan worden en dat leden tijdens het werk 1,5 m afstand van elkaar verwijderd blijven. Ook zorgen we voor desinfectiemiddelen en handschoenen. We hebben dit keer geen pauze met koffie en vlaai. Helaas, want ook dat mag niet.

Laten we samen alles van de positieve kant blijven bekijken en help ons mee om het zwembad klaar te maken voor een prachtig zwemseizoen als we open kunnen! We hopen met z’n allen dat we per 1 juli open kunnen. Uiteraard brengen we jullie meteen op de hoogte als we open kunnen. Voor nu: pas goed op elkaar!