rommelmarkt-bezoekers-werven-1280x1810.jpg

Kom op zaterdag 7 mei een kijkje nemen in Geulle

28 april 2022

Op zaterdag 7 mei gaat de poort van Zwembad Geulle weer open met een extra activiteit: rommelmarkt. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen tussen 10.00 uur en 16.00 uur. De vrijwilligers hebben zich drie slagen in de rondte gewerkt om het terrein weer piekfijn in orde te maken. De baden zijn strak in de verf gezet. Als het water 18 graden of meer is, dan kan er ook gezwommen worden.

Op de weide naast Maria’s Poolbar kan iedereen (dus niet alleen leden) spulletjes verkopen. Aanmelden voor de rommelmarkt kan nog via mariahouben@live.nl. Neem je eigen deken of tafel mee om je spullen op uit te stallen. Een plekje kost € 5 euro, en dit bedrag komt ten goede aan de kas van het zwembad.

Over Zwembad Geulle

Zwembad Geulle is een actieve vereniging die zich inspant om de baden in goede staat te houden, zodat iedereen er optimaal van kan genieten zodra het weer het toe laat. Er is geen wachtlijst. Iedereen die lid wil worden, is welkom. Het lidmaatschap kost € 40 per persoon, én per adres drie uurtjes vrijwilligerswerk naar keuze. Lukt het niet om tijd vrij te maken, dan kun je deze uurtjes afkopen. Ben je geïnteresseerd, kom dan zaterdag 7 mei kijken. Inschrijven voor dit seizoen kan ter plekke maar ook via onze website.

Zwembad Geulle ligt aan Andreas Sauerlaan 29, 6243 CC Geulle.