zwembad-geulle-2-LR-1500-54-1280x853.jpg

Tijdelijke ledenstop vanwege coronamaatregelen

3 augustus 2020

Let op we nemen geen nieuwe leden meer aan! Het beperkt aantal lidmaatschappen zijn vergeven! We lassen weer een tijdelijke ledenstop in om te voorkomen dat het te druk wordt op het zwembad. 

Om drukte bij het zwembad te voorkomen kunnen dit zwemseizoen alleen leden met een geldige zwempas komen zwemmen. Dagkaarten verkopen we dit jaar niet. Introducés meenemen naar het zwembad kan dit jaar ook niet.

Interesse om lid te worden van Zwembad Geulle?

Schijf je dan in voor het volgend seizoen via ledenadministatie@zwembadgeulle.nl. We plaatsen jouw naam dan op een wachtlijst.

Belangrijkste aanpassingen per 3 augustus:

  • We laten maximaal 450 personen tegelijk toe op het zwembadterrein.
  • In het ondiepe zwembad worden maximaal 80 personen toegelaten in het diepe bad maximaal 50 personen. De maximale speeltijd in het water is afhankelijk van de drukte. Indien nodig fluit de toezichthouders voor het vrij maken van het bad, zodat een volgende groep aan de beurt is. Voor het ondiepe bassin is een aparte ingang toegewezen.
  • In het peuterbad en het ondiepe bad zijn ballen, luchtmatrassen, speelgoed en kinderen met zwemluiers weer toegestaan. In het diepe bad niet.

Protocol met maatregelen online

In het protocol veilig en verantwoord zwemmen tijdens corona staan alle maatregelen per 19 augustus. Lees ze goed door en houd je eraan tijdens een bezoek aan Zwembad Geulle. Alleen zo kunnen we samen veilig en verantwoord zwemmen.

Bedankt!

Tot slot willen wij jullie weer bedanken voor de medewerking en begrip voor deze bijzondere omstandigheden waardoor het zwembad wel open kan.