280632646_663297688407697_4205082671678737159_n-1280x960.jpeg

Lidmaatschap voor twee van Zwembad Geulle winnen?

22 mei 2022

Schrijf je in voor 15 juni!

Wat hebben we al even geboft met het zomerse weer! Dacht je misschien, kon ik maar gaan zwemmen? Wordt dan lid van Vereniging Zwembad Geulle. Als je je inschrijft voor 15 juni, maak je kans op twee gratis lidmaatschappen.

De baden van Zwembad Geulle (Andreas Sauerlaan, tussen de tennis- en de voetbalclub) liggen er prachtig bij, strak in de verf gezet. Super uitnodigend om een duik te nemen. Dat kunnen alleen leden en hun introducés.

Gelukkig is er geen wachtlijst, dus als je je inschrijft via de website, kun je vrijwel meteen gebruikmaken van je lidmaatschap. Het lidmaatschap kost € 40 per persoon per jaar. Daarvoor kun je zo vaak gaan zwemmen als je wilt.  Kinderen tot vier jaar zijn gratis lid. Vanaf dertien jaar kun je zelfstandig lid zijn.

Omdat het zwembad in Geulle beheerd wordt door een vereniging, wordt ook gevraagd dat je per woonadres minimaal drie uur per seizoen de handen uit de mouwen steekt. Alle hulp is welkom en nodig om het zwembad te behouden voor de gemeenschap. Er zijn klusjes voor iedereen, en in alle soorten en maten: van het bemensen van de entree, tot het doen van wat groenwerk of helpen bij activiteiten. Je kan dan ook zelf kiezen hoe je die klustijd invult. Lukt het echt niet om de tijd vrij te maken, dan kun je de meewerkplicht afkopen.

Klaar voor die duik? Ga dan naar www.zwembadgeulle.nl en schrijf je daar in. Na 15 juni maakt het bestuur bekend wie met z’n tweetjes gratis zwemt dit seizoen. Op onze Facebook en Instagram pagina vind je ook nieuws over onze activiteiten en is een mooi filmpje te zien hoe de baden er vanuit de lucht bij liggen.