DEF-Zwembad-Geulle-4-LR-17-1280x853.jpg

Spelregels per 1 juli versoepeld

4 juli 2020

Sinds zaterdag 27 juni zijn we weer open. Om überhaupt open te kunnen gaan  hebben we voorzorgsmaatregelen moeten treffen én voor iedereen die komt zwemmen zijn er spelregels (update 1 juli 2020) om je aan te houden. Vanuit de overheid zijn de te treffen voorzorgsmaatregelen per 1 juli versoepeld. We hebben inmiddels ons protocol aangepast naar de momenteel geldende maatregelen. De aangepaste spelregels gaan per maandag 6 juli in. 

Belangrijkste aanpassingen per 6 juli:

  • 1,5 meter afstand houden geldt alleen voor volwassenen vanaf 18 jaar in en uit het water. Tijdens het banen zwemmen in het diepe bad hoeft geen afstand gehouden te worden. Jongeren tussen 13 en 18 jaar houden afstand tot volwassenen.
  • Douchen na het zwemmen mag weer. Alle toiletten zijn open. Zwemkleding mag ook bij het zwembad aangetrokken worden.
  • Banen zwemmen kan op weekdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 18.00 en 19.00 uur. In het weekend is er alleen banen zwemmen tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Vijf mensen kunnen tegelijk baantjes zwemmen.
  • In het peuterbad en het ondiepe bad zijn ballen, luchtmatrassen, speelgoed en kinderen met zwemluiers weer toegestaan. In het diepe bad niet.
  • Iedere bezoeker schrijft zich na de pasjescontrole in bij de vrijwilliger aan de entree (datum, naam, lidnummer op zwempasje). Ook doen we bij iedereen bij de ingang een gezondheidscheck. Je antwoorden op de check worden niet geregistreerd, conform de AVG-richtlijnen.

Protocol met maatregelen online

In het protocol veilig en verantwoord zwemmen tijdens corona staan alle maatregelen per 2 juli. Lees ze goed door en houd je eraan tijdens een bezoek aan Zwembad Geulle. Alleen zo kunnen we samen veilig en verantwoord zwemmen.

Geen entreetoezicht = niet open

We vermelden het nog maar eens. Het entreetoezicht is dit jaar nog belangrijker dan andere jaren. Bij de entree moet gecontroleerd worden op het maximaal aantal aanwezige leden. Op de dagen dat er geen entreetoezicht is gaan we niet open. Ga naar het portal van onze website en plan je alvast in.

Bedankt!

Tot slot vragen wij jullie medewerking en begrip voor deze bijzondere omstandigheden waardoor het zwembad wel open kan. Bedankt!