Voorzorgsmaatregelen-coronavirus-1-e1592733162546-1280x709.png

Zaterdag 27 juni gaan we open: lees onze spelregels!

21 juni 2020

Het is bijna zover: op zaterdag 27 juni gaan we open! Wij als bestuur kunnen samen met jullie niet wachten tot het zo ver is. Nu we open gaan hebben we ons wel te houden aan de landelijke maatregelen vanuit de overheid. We hebben daarvoor de benodigde voorzorgsmaatregelen getroffen én voor iedereen die komt zwemmen zijn er spelregels om je aan te houden.

Onze spelregels: veilig en verantwoord zwemmen

Zwemseizoen 2020 zal anders zijn dan andere jaren. We moeten ons immers houden aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dat betekent onder andere:

  • het garanderen van de 1,5 meter afstand;
  • een voorlopig maximaal aantal van 350 leden dat toegelaten kan worden op het terrein per dag, waarbij we vertrekkende leden van het aantal aanwezige leden afhalen;
  • kleine groepen die toegelaten kunnen worden in het diepe zwembad, waarbij ieder half uur gewisseld wordt van groep;
  • banenzwemmen voor 4 zwemmers per half uur tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 18.00 en 19.00 uur;
  • het winkeltje van Frituur Maria gaat ook open, maar het terras blijft dicht.

Protocol met maatregelen online

In het protocol veilig en verantwoord zwemmen tijdens corona staan alle maatregelen die wij getroffen hebben en alle regels die door onze leden nageleefd dienen te worden. LEes ze goed door en houd je eraan tijdens een bezoek aan zwembad Geulle. Alleen zo kunnen we samen veilig en verantwoord zwemmen.

Alleen voor leden open

We stellen onze leden voorop bij de openstelling van het zwembad. Vandaar dat je dit jaar online géén kaartjes voor introducés kunt kopen en introducés kunt meenemen. Wel kun je je nu nog lid maken van ons zwembad. Nieuwe leden kunnen zich via onze website lid maken tot 25 juni. Daarna lassen we tijdelijk een ledenstop in. Nieuwe leden krijgen hun zwempas voor de opening van het zwembad thuisgestuurd. Nieuwe zwempassen kunnen dit jaar niet opgehaald worden bij het zwembad.

Pasje kwijt of verloren?

Mail naar ledenadministratie@zwembadgeulle.nl om een nieuw pasje aan te vragen. Alleen leden met een zwempasje hebben toegang.

Geen entreetoezicht = niet open

Het entreetoezicht is dit jaar nog belangrijker dan andere jaren. Bij de entree moet gecontroleerd worden op het maximaal aantal aanwezige leden. Op de dagen dat er geen entreetoezicht is gaan we niet open. Ga naar het portal van onze website en plan je alvast in.

Bedankt!

Tot slot vragen wij jullie medewerking en begrip voor deze bijzondere omstandigheden waardoor het zwembad wel open kan. Bedankt!